Inspiráló háttérképek

Háttérképek idézetekkel - töltsd le, amelyik tetszik!

Méret: 1024x768 px - a képre kattintva új ablakban nyílik meg a nagy méretű kép

Semmilyen cél nem jó annak, kinek nincs célul kiszemelt kikötője.    A legtöbben meg vagyunk győződve arról, hogy hegyeket tudnánk megmozgatni, ha valaki eltakarítaná az útból a dombokat.    A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia.

Alapjában minden nap búcsút veszünk valamitől anélkül, hogy tudnánk.    Ahhoz, hogy meglásd a tavaszt, ha tényleg látni akarod, előbb túl kell élned a telet.    Ki a rózsát szereti, tövisét is eltűri.

Ne a virágot nézd, ami talán útifűnek látszik, hanem hogy kaptad. Aki adta, mást nem talált, de adni akart, mert szeret.    A becsület meg a szorgalom olyan, mint a jó szél: előre hajtja az embert.    A szobrásznak azért van szüksége a vésőre, hogy másnak is megmutathassa azt, amit a kőben lát.

Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi.    Ha az ember szeret valakit, mindent könnyűnek talál. A nap fényesebb, a virágok szebbek, az emberek jobbak.    Ha mersz messze menni, akkor messzire jutsz.

A szépség mindenütt ott van: nem rajta múlik, hogy nem tudjuk meglátni.    Ha a kalapács az egyetlen szerszámod, mindent szögnek nézel.    Ha az élet citromot ad, csinálj limonádét!

Minden naplemente egy nagyon-nagyon fényes és erőteljes napfelkelte kezdete.    A szarvasvadászat szép sport lenne, ha a szarvasnak is adnának fegyvert.    Ne félj megtenni egy nagy lépést. Egy szakadékot sem lehet két kis ugrással átszelni.

Virtuális jósda - online jóslás minden nap


 

ÚJ! Napi bölcsesség androidos telefonodra!

  • Olvasd be a QR kódot vagy telepítsd ide kattintva!
  • Az alkalmazást a Google Play áruházban Napi bölcsesség néven találod meg
  • Ha tetszett, kérjük mutasd meg másoknak is!

Warning: include(copyright.php): failed to open stream: No such file or directory in /domains/napijoslat.hu/public/idezet-hatterkep.php on line 76

Warning: include(copyright.php): failed to open stream: No such file or directory in /domains/napijoslat.hu/public/idezet-hatterkep.php on line 76

Warning: include(): Failed opening 'copyright.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /domains/napijoslat.hu/public/idezet-hatterkep.php on line 76